ICT en Website
 

Professionele ICT-ondersteuning voor het MKB

Ook u als ondernemer heeft ongetwijfeld wel eens problemen met uw e-mail, internet of netwerkverbinding. En dan is het prettig als er direct iemand beschikbaar is die uw probleem adequaat kan oplossen. Rehl Productions helpt u ICT-problemen oplossen. Of het nu gaat om het oplossen van uw e-mail of internet problemen, het vervangen, installeren of herstellen van uw netwerk of randapparatuur of het plaatsen van een nieuwe telefooncentrale, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

 

Startende ondernemer

Start u met een nieuw bedrijf en bent u op zoek naar één adres voor al uw digitale vragen of wilt u juist eens een frisse blik op uw bestaande ICT omgeving en/of website, wij zijn u graag van dienst.

 

Een selectie uit onze de IT-diensten:

- Installatie en onderhoud van netwerken
- Advies en installatie van breedband internet
- Internet en netwerkproblemen verhelpen
- Verhelpen van e-mailprobleem
- Leveren, plaatsen en herstellen van randapparatuur
- Installatie en herstellen van Windows en overige software

   

Hart voor IT

 

 

     
         

Professionele website voor aantrekkelijke prijs

Rehl Productions B.V. ontwerpt, bouwt en beheert websites. Wij bieden een 'van-begin-tot-eind' oplossing voor een aantrekkelijke prijs.

Vanaf dat u met ons contact opneemt voor het ontwerp van een site tot en met het online brengen van uw website, staan wij in nauw contact met u. Aan de hand van het door uw aangeleverd beeld- en tekstmateriaal en vooral aan de hand van uw wensen ontwerpen wij het design van de site. Na goedkeuring van het design starten wij met de bouw van de website.

Tijdens de ontwikkeling van het design en ook tijdens de bouw van uw website publiceren wij tussentijdse updates online, zodat u het proces kunt volgen en indien wenselijk uw aanpassingen kunt aangeven.

Na de oplevering van uw website houden wij van tijd tot tijd ook contact met u om er zeker van te zijn dat uw website ook actueel blijft. Want om ook in de toekomst bezoekers naar uw website te blijven trekken, is het actueel houden van uw site erg belangrijk.

 

Totaalpakket

Wij kunnen niet alleen de bouw van een website voor u verzorgen, maar ook de hosting en domeinnaamaanvraag ervan. Dat wil zeggen dat uw webpagina's neerzet worden op een computer die permanent verbonden is met het Internet (een "web server") en dat wij het www adres voor uw aanvragen dat naar deze web server verwijst.

Een hostingspakket komt inclusief de mogelijkheid om e-mail adressen aan te maken en deze (eventueel online) uit te lezen.

Er zijn al pakketten met een eigen domeinnaam, hosting en e-mail beschikbaar vanaf iets meer dan € 4,- per maand exclusief BTW.

Tevens is het mogelijk om voor uw ook uw Facebook, Twitter, Linkedin of Google + pagina in te richten en te voorzien van een passende layout.
 

Recente Projecten

Julia B.V. is inmiddels een vertrouwde speler op de markt van winkel- en projectinrichting. Voor dit nieuwe bedrijf bouwde we op basis van een CMS systeem een website. We verzorgde ook de domeinregistratie, hosting en ontwikkelde het briefpapier en de visitekaartjes.

In opdracht van de Stichting Vrienden van de Mauritiuskerk ontwikkelde we een website voor Mauritiuskerk Plan Silvolde. De site is gebouwd met een CMS systeem. We verzorgen ook de hosting van de site.

Meer zien? Neem contact met ons op.