Audio
 

Jingles

Jingles identificeren een radiostation of een radioprogramma. Als u naar een radio station luistert dan herkent u het aan de jingles. Een station zonder jingles is als een auto zonder wielen.

Rehl Productions produceert jingles in alle stijlen, voor elk type station en voor elk budget.

 

 

Wij zitten vol ideeën

Wij kunnen jingles perfect laten aansluiten op uw wensen door de enorme variatie aan productie CD's waarmee wij werken. Onderaan deze pagina treft u een selectie van voices, waaruit u zelf de stem voor de productie kunt zoeken.
Nog geen idee hoe de jingles moeten klinken? geen probleem, wij zitten zelf ook vol ideeën!

Neem contact met ons op voor een passend concept en een passende prijs.

   
 

Full Service productiebedrijf voor uw commercial

 

         

Voices

Voor elke productie de juiste stem. Stemmen van Rehl Productions worden niet alleen voor lokale of regionale producties gebruikt, maar zijn zelfs in landelijke radio en TV spots en in internationale bedrijfspresentaties te horen.
Maak een selectie uit de talen en kies de stem of stemmen die bij uw productie passen. Mocht u een stem zoeken die niet in de lijst staat, omdat de stijl niet voldoet of omdat u een andere taal zoekt, neem dan contact met ons op. De stemmen hiernaast zijn slechts een greep uit de stemmen die wij kunnen leveren. Wij helpen u graag met een "stemadvies" of kunnen desgewenst ook de volledige productie voor u produceren. Neem eens contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Een stem met spoed nodig? Geen probleem veel van onze stemmen zijn op zeer korte termijn beschikbaar, vaak zelfs dezelfde dag.

 

Mannenstemmen


 

Vrouwenstemmen

Duitse stemmen

Engelse stemmen